top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKarlijn Scheffers

De big shift.

Bijgewerkt op: 14 okt. 2021

Dat jij hier nu bent. In deze plaats en tijd. Is niet voor niets. Jij hebt als ziel gekozen te incarneren inexact in deze plaats en tijd op moeder aarde. Planeet aarde. Waarom? Omdat juist in deze tijd een hele belangrijkshitft plaatsvindt. Misschien wel een van de belangrijkste van de hele geschiedenis van de mensheid. Planeet aarde speelt namelijk een hele belangrijk rol in het geheel. Het is een planeet waar heel veel leven samenkomt. Waar heel veel verbindingen zijn tussen mens dier en natuur.


Echter, hebben wij als mensen de afgelopen 2000 jaar niet goed gezorgd vor de aarde. Dit komt omdat wij lange tijd in afgescheidenheid hebben geleefd. Niet vanuit het hart maar vanuit het hoofd. Onze grootste innerlijke drijfveren vloeide voort uit angst, macht, en individualisme. Wij zijn afgescheiden geraakt van de bron en zijn vanuit het hoofd gaan leven. Veelal gedreven door angst. Dit is onderdeel van het grote evolutieproces. Echter heeft dit tot gevolgen dat wij als mens niet meer in verbinding staan met ons eigen hart, het universum en moeder aarde. Wij zien onszelf niet als een geheel in verbinding maar als uitzonderlijke individuen. Met als gevolg dat onze gehele maatschappij is gebouwd op systeemen die voortvloeien uit angstgedreven motieven. Heet gaat veelal over winst maken, kwaniteit boven kwaliteit. En er wordt binnen deze systemen niet gekeken naar het grotere plaatje. Ondernemen en leven vanuit verbining met onszelf, de natuur en de maatschappij als geheel. De aarde en haar bewoners wordt hierdoor steeds denser, de energie dichter en afgescheiden.. Wat een paradijs moest worden is verwoest tot een koude energetische plek, waar mensen onbewust aan het overleven zijn in plaats van leven! De big shift. Dit moet anders. Dit kan niet meer zo. Er is niet veel tijd meer voor een grote verandering. En het staat allemaal al in de boeken geschreven. Het is onderdeel namelijk van ons evolutie proces. Momenteel nu, deze tijd komt alles naar boven. Alles wat uit een energie van angst komt drijft naar het oppervlak. Er is een enorm grote transformatie gaande. En als je er in zit, en er niet boven kan hangen dan is het allemaal erg beangstigend wat er nu gebeurt. Echter, als je er vanuit een vijf d perspectief naar kijkt, is het fantastisch wat er gebeurt. Zie het als een grote detox. Alle onzuiverheden worden nu gecleared. Systemen, mensen, bedrijven, processen, alles wat niet uit het hart komt zal naar boven komen en omvallen. Gezuiverd worden. Juist hierdoor worden mensen wakker, ontwaken uit een diepe slaap van onwetendheid. Kijk dit is wat er gaande is. Zo kan het niet meer langer. En zal er ruimte komen voor een nieuw fundament in onze maatschappij gebaseerd op een hartgedragen energie. Een energie die komt vanuit het hart. Vanuit liefde, inspiratie creatievieit.


Welkom in de nieuwe aarde. De big Shift.


De nieuwe aarde wordt voortgestuwd door een verhoogd collectief bewustzijn en gevoed door een hartgedragen energie. Dit betekent dat keuzes worden gemaakt vanuit liefde (hart) in plaats van angst (hoofd). Kort gezegd: we leven en manifesteren bewust vanuit ons goddelijk bewustzijn. In de nieuwe aarde staat zorg voor jezelf, je medemens, dieren en de natuur voorop. Samen zorgen we voor onszelf en de wereld om ons heen. De mensen die zich begeven in de nieuwe aarde geloven in hun eigen scheppende kracht, als onderdeel van een groter geheel. Eenieder met een eigen verantwoordelijkheid, wilskracht, diep vertrouwen en geloof.


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page