top of page
JDB_3150.jpg

Prive Truffel Ceremonie

Voor verdieping heling en groei

Prive Truffel Retreat 

In een privé truffel retreat is alle aandacht voor jou. De hele sessie en het traject van intake tot integratie staat in het teken van jouw proces ik begeleid je hierin intensief. * lees aanvullende algemene informatie over een truffelceremonie via deze link. 
 

Een privé truffel ceremonie is een bijzondere en intieme 1-1 setting. De set en setting, de space die we met elkaar creëren is de basis voor de innerlijke reis. Ik vind het belangrijk om aandacht te besteden aan zakken in het lichaam en een basis van veiligheid en vertrouwen creëren in jezelf en tussen ons tweeën.

Tijdens de reis zijn ben ik als jouw guide aanwezig. Als je terecht komt in een uitdagend proces sta ik naast je om je door de moeilijke stukken heen te begeleiden. Hierdoor ben je in staat nog dieper te zakken in jezelf en de reis.
 

Proces Private Retreat:

Het volledige retreat bestaat uit een intakegesprek, een 1-1 ceremoniedag met de magische truffel en een integratiesessie. 

 • Online intake sessie: We maken kennis, beantwoorden eventuele vragen en krijgen zicht op je intentie.

 • Privé truffel ceremonie: Globaal  ziet een dag er als volgt uit:

  • 10-11 aankomen, delen van intenties, meditatie, bodywork, emotional release

  • 11-16 truffel ceremonie

  • 16-17 lichte maaltijd & integratie

 • Online integratie sessie: Een paar dagen na de ceremonie plannen we een integratiesessie om je ervaring te delen en helpen we je de inzichten te integreren in je dagelijkse leven. 

 

Locatie

De truffel ceremonie vindt plaats op Landgoed Energy Up, in een prachtige yurt of dreamdome. Je bevindt je midden in de natuur met de kikker en vogelgeluiden op de achtergrond. Doordat je omgeven bent door de natuur kan je nog dieper zakken in je reis. Indien Zeewolde niet gemakkelijk bereikbaar is voor jou geef ik ook ceremonies op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis. 

 

Prijs

Prijs private retreat op aanvraag.

Image-place-holder (1).png
Image-place-holder (1).png

Celine from Norway

"After struggling with depression for over 15 years and trying countless of hours with regular therapy sessions, the truffles sessions with Karlijin gave me the right tools to work with to improve my mental health. I felt I finally made the big leap needed to make sense of what was unclear or uncertain, and I feel a bigger appreciation and love for those around me. 


I was very nervous beforehand as I didnt know what to expect or how I would react, but rest assured Karlijin has the perfect calming and nurturing prescence you need to feel safe and vulnerable."

Truffel Ceremonie & Coaching Pakketten

Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkelpad is het aan te raden een truffel ceremonie pas te starten nadat we een aantal coaching/therapie sessies hebben gedaan. Hierdoor kunnen we bouwen aan een stevige ik-sterkte en kan je de truffel ceremonie optimaal ervaren, ontvangen en integreren. De coaching sessies na de ceremonie zijn gericht op integratie en concrete actie. In het intake gesprek kijken we naar de precieze invulling van sessie(s) voor en na de ceremonie. 


Een truffelceremonie kan een levensveranderende ervaring zijn en stukken uit het onbewuste naar boven halen, waar je echt klaar voor moet zijn. Het is belangrijk stevig in jezelf te staan om die aan te kunnen kijken en integreren.

In de coaching sessies gaan we op onderzoek om te kijken waar in je leven je een shift wilt ervaren. We onderzoeken blokkades, angsten en schijnen licht op waar dit in je leven is ontstaan. We helpen je bij het doorzien van gedragspatronen, coping-mechanismen en conditioneringen van vroege levenservaringen. Door coaching en een ceremonie te combineren ontstaat er een verruimd bewustzijn en meer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen.

Onderstaand de prijzen voor coaching en support pakketten, die extra te boeken zijn: 

 • Support level 1: 2 coaching sessies: 300 euro*

 • Support level 2: 4 coaching sessies: 550 euro*

 • Support level 3: 6 coaching sessies: 750 euro*

(*) prijzen inclusief BTW

bottom of page