top of page

Over mij en mijn missie

Ik zie het leven als een reis. Een reis waarin we uitgenodigd worden steeds meer te worden wie we ten diepste zijn. Steeds meer laagjes worden afgepeld wie we niet zijn. Waardoor langzaam maar zeker het prachtige hart mag gaan spreken en we dieper kunnen vertrouwen op ons innerlijk weten, intuïtie en kompas. Met veel passie, liefde en toewijding begeleid ik mensen naar hun hart en diepste bezieling, zodat het leven zich vanuit hier mag ontvouwen. 

Mijn eigen hart heeft lange tijd geen stem gehad. Ik leefde voornamelijk vanuit aanpassing aan mijn omgeving. Wilde het heel graag goed doen voor anderen en verwijderde hierdoor steeds meer van mijn eigen essentie. Ik leefde mijn leven voornamelijk vanuit wilskracht en ambitie. Hierdoor heb ik veel bereikt maar mijn ziel riep me op relatief jonge leeftijd tot de orde. Zij wilde léven in plaats van overleven! 

Wilskracht en ambitie werden ingewisseld voor ontspanning en vooral plezier. Ik ging steeds meer mijn innerlijke stroom volgen en hierdoor werd mijn leven steeds vrijer, mooier, kloppend en vooral vreugdevoller. 

Ik gun iedereen een leven wat de moeite waard is te leven! Een leven vanuit passie, innerlijke vreugde, zelfvertrouwen, verbinding en bezieling. 

Daarom doe ik wat ik doe. Mensen re-connecten met hun eigen hart en innerlijk vuur. Ons innerlijk vuur is onze motor. Als deze weer mag branden ben je ontembaar je eigen dromen en verlangens waar te maken. Jouw unieke gift te delen met de wereld om je heen en het leven te leiden wat voor jou bedoelt is. 

Wees welkom op mijn website!

In liefde, 
Karlijn 

Mijn Ontwikkelreis

Hieronder vind je een weergave van mijn achtergrond en ervaring. Ik begon ongeveer 13 jaar geleden met verdieping in mezelf en bewustzijnsontwikkeling. Zo groeide een verlangen en een 'weten' in mij om dit werk zelf ook uit te dragen. 

Professionele Achtergrond:
Human Resource Management (Hogeschool Utrecht)
Master Organisatiewetenschappen (Vrije Universiteit Amsterdam)

Werk & ondernemerschap: 
Psychedelic Therapist. A whole new High. (2022 - heden)
Oprichtster Truffel Ceremonies (2021 - heden)
Docent Persoonlijk Leiderschap
Nyenrode Business Universiteit (2019 - heden) 
Co-creator Odessa Amsterdam. Platform voor Communities. (2021 - 2022)

Teamlid de Gewijde Reis, begeleiden van Plantmedicijn Ceremonies. (2019 - 2021)
Mede-Oprichtster Reis van de Held in business, Persoonlijk Ontwikkelprogramma gericht op individuele en teamcoaching. (2016 - 2021)
Traineeship RvdB (Gericht op Human Resource Management) (2014 - 2015)
Traineeship Frisse Blikken, Gericht op Ondernemerschap en ProjectManagement (2011 - 2013)

Vrijwilligerswerk 
Trainer & Coach Sunryse (Persoonlijk Leiderschapsprogramma Jongvolwassenen)
Trainer & Coach UWC (Persoonlijk Leiderschapsprogramma Jongvolwassenen)
 
Persoonlijke Ontwikkeling
Tantra & Yoga Teacher Training, Rishikesh, India
Transformatief Coaching Opleiding Master I Master II Master III - Creative Consciousness Nederland

De Gewijde Reis Jaartraining - sjamanistische opleiding voor innerlijke transformatie en het begeleiden van ceremonies (o.a. ademwerk, lichaamswerk, soul retrieval, innerlijk kind werk), Nederland
Reading & Healing jaartraining, Nederland
Vortex Healing opleiding, Nederland
Breathwork Teacher Training, India
Vipassana 10 daags meditatie cursus, Indonesië 

JDB_3108-2.jpg

“You are already whole, free and perfect"

bottom of page