vr 29 okt.

|

De Ruimte, Amsterdam

Truffel Ceremomnie

Voor verdieping, heling en groei

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Truffel Ceremomnie

Tijd en locatie

29 okt. 2021 10:00 – 20:00

De Ruimte, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Ceremonie met de magische truffel - Vrijdag 29 oktober in Amsterdam 

Deze dag maken we een reis met de magische truffels. Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen die spelen, daar waar je verbindt met jouw unieke zijn.

De dag wordt aangevuld met sharing circles om intenties te zetten vooraf en ervaringen te delen en integreren naderhand. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis met lichaamswerk en emotional release tools, zodat je lekker kunt zakken en ontspannen in jezelf.

TRUFFEL CEREMONIE 

Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Je kan ervaren wat het is om verbonden te zijn met het grotere geheel, met iets dat groter is dan jouw ego kan bevatten. Een ervaring van eenheid en liefde. Deze ervaring kan je zoveel vertrouwen en kracht geven. De mind kan tot rust komen. Het lichaam kan helen. Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.

Geen ervaring is hetzelfde. Iedere ervaring is uniek. Net zoals jij uniek bent en hetgeen er op het moment van de reis in je leven speelt. Afhankelijk van wat er speelt in je leven, zet je een intentie voor verdieping, heling of groei.

Programma:

10.00 - 12.00 uur: intenties delen en lichaamswerk  

13.00 - 18.00 uur: ceremonie 

18.00 - 20.00 uur: lichte maaltijd en  integratie.   

20.00: einde

Praktische informatie: Energy exchange: €175,- euro 

Locatie: De Ruimte Amsterdam, Weesperzijde 79a - 1091 EJ Amsterdam 

Om je aan te melden, stuur je een mail naar info@karlijnscheffers.nl. Praktische informatie komt dan jouw kant op.   

Meer informatie over deze ceremonie is te vinden onder mijn kopje diensten / truffelceremonies. Voor overige informatie neem je contact met mij op via het contactformulier. 

Over ons: Karlijn en Anne hebben beide jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen. Ze zijn overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weten ze vanuit eigen ervaring. En dat nemen ze waar in de mensen en processen die ze begeleiden. Anne en Karlijn creëren samen een magisch veld in een veilige setting en doen dit vol liefde, passie en overgave.

Big Hug and blessings,  

Karlijn & Anne

Deel dit evenement