vr 30 sep.

|

Amsterdam

Truffel Ceremonie

Dagceremonie met de magische truffel. Voor verdieping, heling en groei

Truffel Ceremonie

Tijd en locatie

30 sep. 10:00 – 20:00

Amsterdam, Weesperzijde 79A, 1091 EJ Amsterdam, Nederland

Over het evenement

CEREMONIE MET DE MAGISCHE TRUFFELS 🍄

Deze dag maken we een innerlijke reis met de magische truffels. Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen die spelen, daar waar je verbindt met jouw unieke zijn. 

🌿 TRUFFEL CEREMONIE 🌿

De truffel is onderdeel van de natuur en staat symbool voor het weer contact maken met onze eigen natuur: Hart, ziel of authentieke zelf ook vaak genoemd. Dat is waar de heling plaatsvindt. Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

★ Inzicht of antwoord

​Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.​

★Wat levert een Truffel Ceremonie op?

Iedereen ervaart een ceremonie op zijn eigen manier en iedere ceremonie is een unieke ervaring. Afhankelijk van wat er speelt in je leven, krijg je zicht op vragen of thema’s die spelen in je leven. De truffel zal je precies laten zien wat jij op dit moment nodig hebt op jouw unieke levenspad. Om een beeld te krijgen van de impact van de magische truffel en wat een truffel ceremonie kan opleveren, benoemen we onderstaand een aantal voorbeelden: 

✨Inzicht in levensthema’s

✨Verwerken van levensgebeurtenissen

✨In contact komen met gevoelswereld

✨Uit je hoofd in je hart

✨Zicht krijgen in je missie

✨Inzicht in ziekten

✨In contact komen met je eigen bron    van liefde

✨Inzicht in universele wijsheden

★ Onze werkwijze

Onze ceremonies worden gegeven in een veilige, therapeutische setting. Een dag is volledig verzorgd. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de reis met de truffels, maar net zo belangrijk is voor ons het creëren van een veilige setting. Daarom starten we de dag met een sharing cirkel om intenties te zetten.

★Optimale voorbereiding

Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis door middel van meditatie, movement, emotional release tools en lichaamswerk. Op deze manier kan je lekker zakken en ontspannen in jezelf en ga je vol vertrouwen de ceremonie in. Na de reis maken we ruimte voor integratie, zodat je goed gegrond weer naar huis gaat.

★ Programma:

  🌱 10.00 - 12.00 uur: intenties delen en lichaamswerk 

  🌱 13.00 - 18.00 uur: ceremonie

  🌱 18.00 - 20.00 uur: lichte maaltijd en 

  integratie.  

  🌱 20.00: einde 

 

★ Praktische informatie:

🍄 Energy exchange: €199,- euro

🍄 Locatie: De Ruimte Amsterdam, Weesperzijde 79a - 1091 EJ Amsterdam

🍄 Om je aan te melden, stuur je een mail naar info@truffelceremonies.com  Praktische informatie komt dan jouw kant op.  

🍄 Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Anne 

Olree (06-24807406) of Karlijn Scheffers (06-23864679)

🍄 Website voor meer info: www.truffelceremonies.com 

★ Karlijn & Anne 

Karlijn en Anne hebben beide jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen. Ze zijn overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weten ze vanuit eigen ervaring. En dat nemen ze waar in de mensen en processen die ze begeleiden. Anne en Karlijn creëren samen een magisch veld in een veilige setting en doen dit vol liefde, passie en overgave.

Big Hug and blessings, 

Anne & Karlijn ✨

Deel dit evenement