top of page
JDB_3173.jpg

TRUFFEL CEREMONIES

 Voor verdieping, heling en groei

Truffelceremonie in een intieme setting 

De magische truffel is hier om ons te re-connecten met de wijsheid van ons eigen hart. Een truffelceremonie kan een diep transformerende en levensveranderende ervaring zijn. Ik gebruik de truffel in een therapeutische setting om tot een ruimer en dieper bewustzijn te komen in onszelf voor verdieping, heling en groei.


Al duizenden jaren worden magische truffels gebruikt bij sjamanistische ceremonies. Tegenwoordig wijst ook steeds meer onderzoek uit dat dit plantmedicijn een zeer effectieve bijdrage kan leveren bij de behandeling van burn-out klachten, depressie, angststoornissen, verslaving en het vinden van purpose. Met als resultaat: Leven vanuit meer verbinding, excitement, clarity, joy en purpose.
 

Hoe werkt de magische truffel?

​Een magic truffel is een type paddenstoel met een medicinale werking en een walnoot-achtige smaak. De truffel is legaal in Nederland en bevat psychoactieve stoffen (psilocybine) die je naar een andere staat van bewustzijn brengen. Een reis met de magische truffel duurt ongeveer 4 tot 6 uur. Ik zie de truffel als de poort naar een nieuw en ruimer bewustzijn.

Authentieke zelf


De truffel is onderdeel van de natuur en staat symbool voor het weer contact maken met onze eigen natuur: Hart, ziel of authentieke zelf ook vaak genoemd. Dat is waar de heling plaatsvindt. Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Inzicht of antwoord


​Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.​

Wat levert een Truffel Ceremonie op?

Iedereen ervaart een ceremonie op zijn eigen manier en iedere ceremonie is een unieke ervaring. Afhankelijk van wat er speelt in je leven, krijg je zicht op vragen of thema’s die spelen in je leven. De truffel zal je precies laten zien wat jij op dit moment nodig hebt op jouw unieke levenspad. Om een beeld te krijgen van de impact van de magische truffel en wat een truffel ceremonie kan opleveren, benoemen we onderstaand een aantal voorbeelden: 

 • Inzicht in levensthema’s

 • Verwerken van levensgebeurtenissen

 • In contact komen met gevoelswereld

 • Uit je hoofd in je hart

 • Zicht krijgen in je missie

 • Inzicht in ziekten

 • In contact komen met je eigen bron van liefde

 • Inzicht in universele wijsheden

Werkwijze

De ceremonies worden gegeven in een veilige, therapeutische setting. Een dag is volledig verzorgd. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de reis met de truffels, maar net zo belangrijk is voor ons het creëren van een veilige setting, zodat het lijf kan ontspannen, het hart kan rusten en de truffel de diepte van je ziel kan bereiken.

Optimale voorbereiding
De dag wordt gestart met een sharing cirkel om intenties te zetten. Daarnaast bereid ik je optimaal voor op de reis door middel van meditatie, movement, emotional release tools en lichaamswerk. Op deze manier kan je lekker zakken en ontspannen in jezelf en ga je vol vertrouwen de ceremonie in. Na de reis maken we ruimte voor integratie, zodat je goed gegrond weer naar huis gaat.

Hoe ziet een TruffelCeremonie traject eruit?

1: Intakegesprek:
Tijdens het (vrijblijvend gratis) intakegesprek maken we kennis met elkaar, hoor ik graag meer over jouw persoonlijke achtergrond, geef ik ruimte aan het delen van je intentie voor de ceremonie en is er ruimte voor vragen. 
2. Ceremoniedag:

10.00 - 12.00 uur: intenties delen en lichaamswerk 
13.00 - 18.00 uur: ceremonie
18.00 - 20.00 uur: lichte maaltijd en integratie

3. Integratiesessie:
Een ceremonie kan op veel lagen nieuwe inzichten en heling brengen. Dit is prachtig én het is belangrijk dat deze inzichten geankerd worden in het dagelijks leven. Tijdens de (online) integratiesessie van een half uur help ik je met de stap tot stap begeleiding van inzicht naar dagelijkse realiteit. 

        Locaties Ceremonies

JDB_3053-2.jpg

Karlijn en Anne hebben beide jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen. Ze zijn overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weten ze vanuit eigen ervaring. En dat nemen ze waar in de mensen en processen die ze begeleiden. Anne en Karlijn creëren samen een magisch veld in een veilige setting en doen dit vol liefde, passie en overgave.

Testimonials

Een fantastische en voornamelijk een magische truffelreis met een dosis power waar ik de dagen erna nog op kan teren. Oerkrachten ervaren, tot één zijn met de elementen, tot diepere inzichten in je bestaan. Een truffelreis die mij zoveel power gaf wat ik op geen enkele wijze ooit zó intens heb ervaren.

Anne en Karlijn nemen je veilig mee op een reis en die in mijn geval een cadeau van het universum was. Met warme bombastische klanken, tot gevoelige muziektonen die je ziel strelen en je oneindig lijken mee te nemen in je sessie.

Het was in één woord een 'hemelse ervaring' en daarnaast toch ook weer zó aards! Inzichten in jezelf tot collectieve gedachten en ervaringen.

Bedankt dames voor deze experience. Jullie hebben het geweldig verzorgd en ik heb me geen moment onveilig of niet op mijn gemak gevoeld. Ik beveel de dames dan ook van harte aan voor iedereen die meer van zichzelf wil gaan ontdekken of juist meer wil helen!

Martijn

Magisch Truffel Traject

Een truffel ceremonie kan een levensveranderende ervaring zijn. Om alles uit de ceremonie te halen en een enorme shift in je jezelf te ervaren, kies je voor een magisch truffel traject. In dit traject ga je grondig met jezelf en je thema(s) aan de slag en combineer je een groepsceremonie met een coaching/therapiesessies en een integratiesessie. 


Dit traject ziet er als volgt uit:

 1. Intakegesprek
  Kosteloos intakegesprek om jouw intentie helder te krijgen, vragen te beantwoorden en te voelen of er een match is.

 2. Pre-ceremonie coaching/therapie sessie
  Voorafgaand aan de ceremonie plan je met een van ons een coaching/therapie sessie om zicht te krijgen op dieper liggende thema’s. We gaan op onderzoek om te kijken waar in je leven je een shift wilt ervaren. We onderzoeken blokkades, angsten en schijnen licht op waar dit in je leven is ontstaan. We helpen je bij het doorzien van gedragspatronen, coping-machanicmen en conditioneringen van vroege levenservaringen. Zodat je met een verruimd bewustzijn en vertrouwen in jezelf de ceremonie start.

 3. Truffel Ceremonie
  In de ceremonie zal je nog verder de diepte ingaan met jouw persoonlijke thema(s). Met deze intentie zal de truffel je meenemen op een innerlijke reis, voor verdieping, heling en groei.

 4. Integratie sessie
  De integratie sessie vindt plaats na de ceremonie. Tijdens de integratiesessie creeren wij een veilige ruimte om de inzichten die je hebt ontvangen, te delen. Wij helpen je om de inzichten te integreren in je dagelijks leven. Zodat je je leven daadwerkelijk vorm kan gaan geven vanuit je authentieke waarheid.
  Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is de inzichten uit de ceremonie goed te integreren in je dagelijkse leven. Wij zeggen altijd: de ceremonie zelf is 50% van het werk en de andere 50% start als de ceremonie voorbij is. Het leven zelf is de ceremonie en het is aan ons hoe wij alle inzichten integreren. 

Kosten voor een magisch truffel traject is € 550,- voor een intake, een coaching/therapie sessie, een groepsceremonie met professionele en persoonlijke begeleiding en een integratiesessie. 

Aanmelden of vragen
JDB_3150.jpg

"You are the medicine and

life is the ritual"

bottom of page