JDB_3173.jpg

TRUFFEL CEREMONIES

 Voor verdieping, heling en groei

 

Truffel Ceremonie

In een truffel ceremonie maken we een innerlijke reis met de magische truffels. Een eeuwenoude traditie om meer inzicht, helderheid, heling en groei te ervaren. 

Wat is een truffel ceremonie? 

In een truffelceremonie komen we samen met een intieme groep mensen van 5 tot 15 deelnemers. Een magic truffel is een type paddenstoel met een medicinale werking en een walnoot-achtige smaak. De truffel is legaal in Nederland en bevat psychoactieve stoffen (psilocybine) die je naar een andere staat van bewustzijn brengen. Een reis met de magische truffel duurt ongeveer 4 tot 6 uur.

Hoe werkt de magische truffel?  

Wij zien de truffel als de poort naar een nieuw en ruimer bewustzijn.

De truffel is onderdeel van de natuur en staat symbool voor het weer contact maken met onze eigen natuur: Hart, ziel of authentieke zelf ook vaak genoemd. Dat is waar de heling plaatsvindt.

Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties daan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.

Wat levert een Truffel Ceremonie op?

Iedereen ervaart een ceremonie op een andere manier. Omdat ieder mens uniek is met een eigen unieke ziel en levensthema's. De truffel zal je precies laten zien wat jij op dit moment nodig hebt op jouw unieke levenspad. Om een beeld te krijgen van de impact van de magische truffel, benoemen we onderstaand enkele ervaringen van deelnemers en onze eigen ervaring met het werken met het medicijn; 

> Inzicht in levensthema’s

> verwerken van levensgebeurtenissen

> In contact komen met je gevoelswereld

> Uit je hoofd in je hart

> Zicht krijgen in je missie 

> Inzicht in ziekten

> In contact komen met je eigen bron van liefde   

> Inzicht in universele wijsheden

Onze werkwijze 

Onze ceremonies worden gegeven in een veilige, therapeutische setting. Een dag is volledig verzorgd. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de reis met de truffels, maar net zo belangrijk is voor ons het creëren van een veilig setting. Daarom starten we de dag met een sharing cirkel om intenties te zetten. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis door middel van meditatie, movement, emotional release tools en lichaamswerk. Op deze manier kan je lekker zakken en ontspannen in jezelf en ga je vol vertrouwen de ceremonie in.   

Na de reis maken we ruimte voor integratie, zodat je goed gegrond weer naar huis gaat. 

Hoe ziet een dag eruit? 

10.00 - 12.00 uur: intenties delen en lichaamswerk 

13.00 - 18.00 uur: ceremonie

18.00 - 20.00 uur: lichte maaltijd en 

integratie.  

20.00: einde 

Energy Exchange: 

€175,- 

Volgende data TruffelCeremonies; 
Vrijdag 13 mei in de Ruimte in Amsterdam
Vrijdag 17 juni in de Ruimte in Amsterdam

Vrijdag 30 september de Ruimte in Amsterdam 

 
 
JDB_3053-2.jpg

Karlijn en Anne hebben beide jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen. Ze zijn overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weten ze vanuit eigen ervaring. En dat nemen ze waar in de mensen en processen die ze begeleiden. Anne en Karlijn creëren samen een magisch veld in een veilige setting en doen dit vol liefde, passie en overgave.

 

Dank dank dank voor het begeleiden van een fantastische reis, die inderdaad met geen woorden en/of tekening te beschrijven is.
Voor mij persoonlijk is het een prachtige liefdevolle reis geweest met mooie inzichten en m’n hart gevuld met liefde en licht om de wereld een stukje mooier te mogen maken.
Dank ook voor de prachtige muziek. Heerlijk om zo af en toe weer bij weg te zakken en mee te bewegen op de golven van liefde en warmte.

Brenda

Sacred Medicine package

Haal alles uit je ceremonie met de sacred medicine package. In vier stappen maak je een flinke deep dive in je ontwikkeling. 


Het traject ziet er als volgt uit: 
1) Intakegesprek
2) coaching/therapie sessie 1,
3) TruffelCeremonie,
4) Aftercare coaching/therapie sessie 2. 


Stap 1:
kosteloos intakegesprek om thematiek helder te krijgen en te voelen of er een match is. 

Stap 2:
Coachingsessie/ therapie sessie 1. In deze sessie krijg je zicht op dieper liggende kwesties en je intentie voor de ceremonie. Ik werk intuïtief en voel in het moment aan wat er nodig is om meer bewustzijn te krijgen op wat er op dit moment speelt in jouw leven. We zullen de diepte ingaan zodat er licht geschenen wordt op patronen, blokkades en verkramping in het systeem. Meer informatie over mijn manier van werken vind je hier.

Stap 3:
In de ceremonie zal je nog verder de diepte ingaan met jouw persoonlijke thema. Met deze intentie zal de truffel je precies laten zien wat nodig is voor jouw pad en zelfheling. 

Stap 4:

AfterCare Coachingssessie.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is deze ervaring goed te integreren in je dagelijks leven. De ervaring een plek te geven en de inzichten die je hebt mogen ontvangen wezenlijk te integreren. Ik zeg wel eens: ceremonie zelf is 50% van het werk en de andere 50% start pas als de ceremonie over is. Het leven zelf is de ceremonie en het is aan ons hoe wij alle inzichten integreren.  

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring en mijn werkwijze vind je hier

Kosten: 

Het sacred medicine traject met professionele en persoonlijke begeleiding kost €397,-. (excl btw indien zakelijk) 

Aanmelden of vragen
 
JDB_3150.jpg

"You are the medicine and

life is the ritual"

 

Ceremonie op aanvraag

Een ceremonie is een prachtig verdiepend onderdeel voor teams en medewerkers in organisaties of als onderdeel van innerlijk leiderschapsprogramma's. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij begeleiden ook op locatie.


Daarnaast begeleiden wij  ook individuele ceremonies voor koppels en of/ vriendengroepen. 

Prijs op aanvraag.